Strafblad

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
BUTTON_POST_REPLY
HalPOL
Nieuw op 't forum
BerichtenCOLON 5
GeregistreerdCOLON 15 Jan 2023, 20:48

Strafblad

Bericht door HalPOL »

Beste

Ik heb mij eind 2022 ingeschreven voor selectieproeven voor Beveiligingsagent. Cognitief ben ik geslaagd maar niet voor sportproef. Ik heb een herkansing gehad maar terug niet geslaagd. Ik mag mij terug inschrijven na x aantal maanden voor herkansing van sportproef.
Maar ondertussen ben ik spijtig genoeg voor een verkeersovertreding van 2021 veroordeeld geweest en staat momenteel op mijn strafblad. Op het dag van mijn inschrijving in 2022 had ik een blanco strafblad.
Mijn vraag naar jullie toe; ben ik nog toegelaten of is het eind van verhaal (tot ik terug blanco strafblad heb)? :roll:

Alvast bedankt
Jurmer
Nieuw op 't forum
BerichtenCOLON 4
GeregistreerdCOLON 01 Dec 2021, 14:48

Re: Strafblad

Bericht door Jurmer »

Bij een nieuwe inschrijving voor de selectieproeven dien je opnieuw een bewijs van blanco strafregister bij te voegen dat minder dan drie maanden is op de dag van de kandidaatstelling. Indien ik het goed begrepen heb zal dit in jouw geval dus niet blanco zijn en automatisch uitsluiting betekenen.
BUTTON_POST_REPLY