Kandidaat zijn en geflitst worden.

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
BUTTON_POST_REPLY
bjjon
Nieuw op 't forum
BerichtenCOLON 1
GeregistreerdCOLON 11 Okt 2023, 16:54

Kandidaat zijn en geflitst worden.

Bericht door bjjon »

Ik ben volgens mij geflitst geweest tegen 138Kmh tijdens het inhalen op de autostrade ( Super flitser ). Het is nog niet zeker maar maak me zorgen voor mijn kandidatuur van API. Heb onlangs juist mijn medische proef afgelegd.

Dus de vraag is kan ik hier mee in de problemen ermee komen of moet ik dit kunnen verantwoorden tegen over de selectie commissie ?
jehowi
Moderator
BerichtenCOLON 199
GeregistreerdCOLON 30 Okt 2015, 12:53

Re: Kandidaat zijn en geflitst worden.

Bericht door jehowi »

bjjon schreefCOLON 11 Okt 2023, 17:26 Ik ben volgens mij geflitst geweest tegen 138Kmh tijdens het inhalen op de autostrade ( Super flitser ). Het is nog niet zeker maar maak me zorgen voor mijn kandidatuur van API. Heb onlangs juist mijn medische proef afgelegd.

Dus de vraag is kan ik hier mee in de problemen ermee komen of moet ik dit kunnen verantwoorden tegen over de selectie commissie ?
Als je nu al aan je medische proef zit, heb je vermoedelijk je persoonlijkheidstest al afgelegd. Dan zijn je punten al binnen en gaan ze je voor een onmiddellijke inning denk ik niet tegenhouden. Daar zal ook nog heel wat tijd over gaan en als je gewoon de boete betaalt, gaan ze je daar niet voor laten terugkomen (als ze het al gaan weten). Is wel iets om over te reflecteren gezien het niet oké is dat je tijdens je kandidatuur geflitst wordt aan die snelheid. Op de autostrade mag je nergens 140 rijden.
BUTTON_POST_REPLY