Uitslagen

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Plaats reactie
Ch12345
Nieuw op 't forum
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 jan 2021, 10:49

Uitslagen

Bericht door Ch12345 »

Ik had vandaag de cognitieve vaardigheids proef en daarbij zei de begeleidster dat je meer dan 40 moet halen om door te zijn. Maar 40/100 of gewoon 40punten?

Alvast bedankt! :-D
jehowi
Moderator
Berichten: 75
Lid geworden op: 30 okt 2015, 12:53

Re: Uitslagen

Bericht door jehowi »

Ch12345 schreef: 28 jan 2021, 12:54 Ik had vandaag de cognitieve vaardigheids proef en daarbij zei de begeleidster dat je meer dan 40 moet halen om door te zijn. Maar 40/100 of gewoon 40punten?

Alvast bedankt! :-D
Je moet op zowel het onderdeel "redeneervermogen" als het onderdeel "kennis van de Nederlandse taal" minstens een statistische T-score van 40 behalen. Voor een T-score vergelijkt men de testresultaten van alle andere kandidaten (niet van die dag, maar over verschillende testmomenten). De T-score 50 is hierbij het algemeen gemiddelde resultaat.

Bvb: 1000 kandidaten hebben gemiddeld 12/20 gehaald op de test. Dit is dus de score die gelijkstaat aan een T-score van “50”. De kandidaten die ondergemiddeld hebben gescoord, mogen nog een T-score van “40” halen. De kandidaten die 14/20 op de test halen, krijgen een T-score van “60”, enzovoort. Indien je op een bepaald onderdeel dus een T-score van 60 haalde, heb je hierop bovengemiddeld gescoord. Haalde je op een onderdeel 42, dan heb je ondergemiddeld gepresteerd op dit onderdeel, maar toch nog voldoende om te slagen.
Plaats reactie