Geweldbeheersing trainingen voor leden van politie

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Plaats reactie
GertJanV
Nieuw op 't forum
Berichten: 3
Lid geworden op: 19 feb 2016, 01:25

Geweldbeheersing trainingen voor leden van politie

Bericht door GertJanV »

Dag collega's

Nu de opleiding er op zit en ik mijn eerste maand binnen ben begin ik toch te merken dat ik op vlak van 'fysiek diep gaan', net zoals in de lessen geweldbeheersing,
hier niet zo veel meer van in huis komt.
De zone zelf gaat maar 2-jaarlijks geweldbeheersing trainen in de PIVO.
Ik ben als inspecteur, wonende rondom Gent, op zoek naar trainingsmogelijkheden dit om mijn aangeleerde technieken te onderhouden
en mijn (geweldbeheersing)fysiek op pijl te houden (ik loop en zwem zeer regelmatig).

Vriendelijke groet.
kandidatuur: Geslaagd
Cognitieve en fysieke proef: Geslaagd
Persoonlijkheidstest: Geslaagd
Selectiecommissie: Geslaagd
medische geschiktheidsproef: Geslaagd
Afgestudeerd te PAULO PROM. 121

Plaats reactie