Vraagje omtrent cannabis zaden

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
PolitieCadet
Nieuw op 't forum
Berichten: 2
Lid geworden op: 21 sep 2018, 16:35
Locatie: België, Limburg

Vraagje omtrent cannabis zaden

Bericht door PolitieCadet »

Hi,

Dus.. Ik hoorde vandaag tijdens de lessen dat het gewoon legaal is om wiet zaden in bezit te hebben in Belgie, tevens is het ook gewoon legaal om ze te planten MAAR voor een cannabisplant heb je een mannelijk & vrouwelijk zaadje nodig, wat niet is toegestaan op éénzelfde grond. Iemand ervaring met deze wetgeving?

Klopt dit? Of was dit een leugen? Gewoon even uit interesse. :lol:

Met vriendelijke groet,
PolitieCadet

rcvns1812
Nieuw op 't forum
Berichten: 4
Lid geworden op: 04 jan 2020, 18:37

Re: Vraagje omtrent cannabis zaden

Bericht door rcvns1812 »

Ik weet dat cannabis illegaal is in België, zowel wat betreft gebruik als de ‘wiet zaden’ in bezit te hebben. Om een quote van de druglijn te citeren: “ Cannabis is een illegale drug. Daar heeft de drugwet van juni 2003 niets aan veranderd. Aan cannabisbezit en/of -gebruik kan altijd een straf vasthangen, zowel voor minderjarigen als voor meerderjarigen.”
Infosessie Politie: 7/12/2017
Inschrijving aspirant - INP: 29/11/2019
Functioneel parcours: geslaagd
11/12/2019
Cognitieve test: geslaagd
11/12/2019
Persoonlijkheidsproef: niet geslaagd
30/01/2020
Selectiecommissie:
Medisch onderzoek:

Plaats reactie