Zelfstandige

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Plaats reactie
Brianvdb
Nieuw op 't forum
Berichten: 4
Lid geworden op: 21 jul 2018, 13:09

Zelfstandige

Bericht door Brianvdb »

Dag allemaal,

Ik ben momenteel bezig aan de selectieprocedure van de lokale politie Antwerpen. Ik ben reeds geslaagd voor de fysieke en de cognitieve proeven en moet de 11e oktober naar Campus Vesta voor mijn persoonlijkheidsproef. Echter stellen ze daar ook vragen over de job van een inspecteur en dergelijke waardoor ik dus begonnen ben met informatie opzoeken en dergelijke. Echter is er een vraag waar ik geen duidelijk antwoord op weet te vinden, namelijk of het geen probleem is dat een inspecteur ook zelfstandige is in bijberoep. Het betreft de auto sector dus niet een sector zoals veiligheid of dergelijke waar er wel wetten voor zijn dat deze niet verenigbaar zijn dus in eerste instantie lijkt mij dit geen probleem. Heeft iemand hier kennis van? Alvast bedankt! Alle tips die er nog zijn voor de persoonlijkheidsproef zijn ook zeker welkom!

Met vriendelijke groeten,

Brian
SHERIFF
Politie
Berichten: 1424
Lid geworden op: 14 jan 2003, 21:54
Locatie: Vlaanderen
Contacteer:

Re: Zelfstandige

Bericht door SHERIFF »

Politiemensen die een nevenactiviteit willen uitvoeren, moeten wel eerst hun oversten op de hoogte brengen, die 45 dagen de tijd krijgen om de aanvraag te weigeren of voorwaarden op te leggen. Daarnaast blijft het voor politiemensen verboden om als privébewaker, ambulancier, rijinstructeur of veldwachter te werken.
Tibovandenberge
Nieuw op 't forum
Berichten: 1
Lid geworden op: 21 okt 2019, 11:43

Re: Zelfstandige

Bericht door Tibovandenberge »

is het voor het Calog personeel en ook verboden om te werken als ambulancier voor de dienst 112 aangezien we niet echt geüniformeerd zijn?

Groet
Tibo
DRI
Gebruikersavatar
vdv
Politie
Berichten: 868
Lid geworden op: 19 apr 2011, 20:49
Locatie: Vlaams-Brabant

Re: Zelfstandige

Bericht door vdv »

Dat verbod is enkel voor operationelen (art. 134 WGP)
Voor calog geldt dit artikel:
Art. 136. § 1. De personeelsleden van het administratief en logistiek kader mogen, noch rechtstreeks, noch via een tussenpersoon, enige bezigheid verrichten die kan schaden aan het vervullen van hun ambtsplichten of die aan de waardigheid van het ambt afbreuk doet.
Het personeelslid van het administratief en logistiek kader meldt voorafgaandelijk en schriftelijk elke bezigheid die het beoogt uit te oefenen aan, naar gelang het geval, de commissaris-generaal, de burgemeester of het politiecollege.
§ 2. De personeelsleden van het administratief en logistiek kader die personeelslid zijn van of een toelage of wedde ontvangen van de meergemeentezones, kunnen geen deel uitmaken van de politieraad of het politiecollege, noch van de gemeenteraad van één van de gemeenten van de meergemeentezone.
Dit bericht bevat mijn persoonlijke mening opgesteld in persoonlijke naam en geldt niet als officieel standpunt van de Belgische politie.
Plaats reactie