School richting

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Gebruikersavatar
vdv
Politie
Berichten: 858
Lid geworden op: 19 apr 2011, 20:49
Locatie: Vlaams-Brabant

Re: School richting

Bericht door vdv »

Tenzij je wil beginnen als 'hoofdinspecteur bijzondere specialisatie' is geen hoger diploma vereist om bij de recherche te gaan.
Ik zit er zelf als HINP en als er een plaats vacant is, gaan we eerder kijken naar wat de inspecteur op interventie verwezenlijkt heeft, dan wat hij ooit gestudeerd heeft.
Dit bericht bevat mijn persoonlijke mening opgesteld in persoonlijke naam en geldt niet als officieel standpunt van de Belgische politie.

Djanonieme
Nieuw op 't forum
Berichten: 1
Lid geworden op: 28 jun 2019, 10:55

Re: School richting

Bericht door Djanonieme »

Hallo iedereen ik ben 13 en voor de tweede keer mijn 2 jaar tso over maar ik zou graag politie inspecteur worden is dat mogelijk
Alvast bedankt

Jens
Moderator
Berichten: 628
Lid geworden op: 30 mei 2010, 12:57

Re: School richting

Bericht door Jens »

Djanonieme schreef:
28 jun 2019, 11:02
Hallo iedereen ik ben 13 en voor de tweede keer mijn 2 jaar tso over maar ik zou graag politie inspecteur worden is dat mogelijk
Alvast bedankt
Met een diploma TSO kun je zeker aan de slag. Je kan, bij het afstuderen of vanaf je 17e verjaardag, deelnemen aan de selectietesten. Hier kun je alvast het selectiereglement vinden: https://www.jobpol.be/sites/default/fil ... lement.pdf
Inspecteur van politie

Plaats reactie