Motivatie

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Neteland94
Nieuw op 't forum
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 apr 2019, 18:23

Re: Motivatie

Bericht door Neteland94 »

sledge schreef:
19 jan 2010, 20:50
toen den oude Engelen mij vroeg op het mondelinge gedeelte naar de motivatie vertelde ik dat ik mensen wou helpen, en hij stelde voor om zijn huis te helpen schilderen........ik heb gelukkig gezwegen, want ik kwam uit den bouw en had een prijske kunnen maken :-)

ondertussen zit ik er bijna twintig jaar bij
Dat zullen er binnenkort bijna 30 zijn dan ;)

Gebruikersavatar
sledge
Moderator
Berichten: 2564
Lid geworden op: 19 jan 2003, 16:06
Contacteer:

Re: Motivatie

Bericht door sledge »

28
Afbeelding

Neteland94
Nieuw op 't forum
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 apr 2019, 18:23

Re: Motivatie

Bericht door Neteland94 »

sledge schreef:
17 jul 2019, 08:12
28
Dan zijde bijna aan het uitbollen :p
Ik heb morgen mijn laatste proef van de SocProm, ben benieuwd...

Plaats reactie