Opleiding 4 Mei 2020 PLOT

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Plaats reactie
Ladangh
__________________________
Berichten: 12
Lid geworden op: 28 sep 2019, 20:45

Opleiding 4 Mei 2020 PLOT

Bericht door Ladangh »

Hallo iedereen,

Ik zit met het volgende:
4 Mei 2020 zou ik starten als AIP op het PLOT.
Aangezien ik nu nog aan het werk ben en enkele weken geleden mijn ontslag gegeven heb aan mijn huidige werkgever zit ik toch met een raar gevoel.

Aangezien we met het corona virus zitten in België, is er een grote kans dat de opleiding uitgesteld zal worden.

Weet iemand hoe het dan zit met het loon?

Aangezien ik zelf ontslag genomen heb, heb ik geen recht op een werkloosheidsuitkering..


Alvast bedankt.
Geslaagd voor AINP.
Start opleiding: 4 Mei PLOT Genk

Plaats reactie