CIC Calog - Gemiddeld loon netto

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Plaats reactie
Dispatcher2020
Nieuw op 't forum
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 mar 2020, 15:25

CIC Calog - Gemiddeld loon netto

Bericht door Dispatcher2020 »

Beste collega´s,

Weldra zal ik toetreden tot het CICANT als CALog´er maar ik kan ondanks alle contacten met verschillende diensten en anderen niet tot een simulatie komen wat betreft het netto maandloon.

Elke simulatie en vraagstelling kwam echter uit op een netto maandwedde CC1 zonder premie´s ed maar daar ben ik niets mee. Ik zou heel graag een realistisch beeld krijgen met alles op en aan dus is er iemand die me hierop antwoord kan geven?

Ik ben getrouwd, 2 kinderen en zou ten minste 3 anciënniteitsjaren mee overpakken. Ik reken op 2 werkende weekends, 2x 12 uren. Overuren gaat uiteraard niet maar dan heb ik ten minste een idee wat ik mag verwachten.

Hopelijk kan er mij iemand duidelijkheid verschaffen. Alvast bedankt.

Jurgen

Gebruikersavatar
Robby
Site Admin
Berichten: 9304
Lid geworden op: 12 nov 2002, 04:11
Locatie: Belsele (Sint-Niklaas)

Re: CIC Calog - Gemiddeld loon netto

Bericht door Robby »

Waarschijnlijk kun je hier iets mee?

https://www.nspv.be/nl/edoc/atotool2020

Dat is een tool waar je je uren mee kunt bijhouden, maar waar je dus ook kunt zien hoeveel je uiteindelijk aan premies voor nacht, weekend, ... betaald krijgt.

Vul dus eens een fictieve periode in en je ziet het resultaat.

Plaats reactie