Vrijstelling persoonlijkheidsproef

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Plaats reactie
Mitchell1
__________________________
Berichten: 73
Lid geworden op: 11 jul 2017, 21:30
Locatie: Staden

Vrijstelling persoonlijkheidsproef

Bericht door Mitchell1 »

Hallo,

Heeft men steeds vrijstelling van alle proeven wanneer men binnen de twee jaar terug deelneemt ?

Groeten
Geslaagd voor de selectieprocedure AINP.
Start opleiding 2 juni 2020. WPS

Happy are those who dream dreams and are ready to pay the price to make them come true

Jens
Moderator
Berichten: 627
Lid geworden op: 30 mei 2010, 12:57

Re: Vrijstelling persoonlijkheidsproef

Bericht door Jens »

Mitchell1 schreef:
07 nov 2019, 12:25
Hallo,

Heeft men steeds vrijstelling van alle proeven wanneer men binnen de twee jaar terug deelneemt ?

Groeten
Wanneer je reeds slaagde voor de cognitieve test, blijft dit attest gelden voor onbepaalde duur.
Verder stelt het selectiereglement (beschikbaar via https://www.jobpol.be/sites/default/fil ... lement.pdf) dat: "De kandidaat-inspecteur van Politie die niet de minimumdrempel heeft behaald voor een selectieproef en die opnieuw afleggen binnen de twee jaar te rekenen vanaf de kennisgeving van zijn/haar mislukking, is vrijgesteld van de voorafgaande afgelegde selectieproeven. Zo daar evenwel aanwijzingen toe zijn, verzoekt de deliberatiecommissie, vooraleer zich uit te spreken over de geschiktheid van de kandidaat, om een bijkomend onderzoek met betrekking tot de voor de persoonlijkheid (persoonlijkheidsproef of gesprek met een selectiecommissie) of voor de medische geschiktheid bepaalde vereisten. "
Inspecteur van politie

Plaats reactie