pedofilie

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Plaats reactie
Pol
Nieuw op 't forum
Berichten: 2
Lid geworden op: 19 okt 2019, 17:43

pedofilie

Bericht door Pol »

We hebben in Antwerpen een melding gedaan van pedofiele praktijken nadat ons kind benaderd werd.
Maar nu vragen we ons wat er verder gebeurt.
Blijkbaar werd er besloten een rir (kan best anders geschreven zijn) te maken. Maar we hebben daar niets van gezien, niets ondertekend en het stukje papier waar die agent een samenvatting op schreef kan dus evengoed in de vuilbak beland zijn.

Ondertussen is dat een goede week geleden, en is die pedofiel druk bezig geweest zijn laptop te doen verdwijnen en alle andere sporen die hem te binnen springen te wissen. Zijn vrouw is ook niet naar de politie geweest, zij heeft dat beeldmateriaal ontdekt, en zij hebben samen dat materiaal gewist.

Hoe kan ik nu weten of er met onze melding iets gedaan wordt ? En is het nog wel de moeite als de politie daar niet meer kan vaststellen ?

Jens
Moderator
Berichten: 628
Lid geworden op: 30 mei 2010, 12:57

Re: pedofilie

Bericht door Jens »

U neemt best contact op met de lokale politie Antwerpen om te vragen wat de stand is van uw dossier.

U kent de verdachte blijkbaar, aangezien u kennis heeft dat hij vermoedelijk een laptop vernietigde. Heeft u die info ook reeds doorgegeven?

Wanneer een RIR opgesteld wordt, dan klopt het dat u niet bent verhoord en dat u evenmin een document ter ondertekening voorgelegd kreeg.
Inspecteur van politie

Pol
Nieuw op 't forum
Berichten: 2
Lid geworden op: 19 okt 2019, 17:43

Re: pedofilie

Bericht door Pol »

Een tweede melding met de bijkomende info zorgde ervoor dat er een PV opgemaakt is, dat wordt blijkbaar gekoppeld aan de rir.
Hartelijk dank voor uw advies en informatie.

Plaats reactie