Delibiratiecommisie

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Plaats reactie
AnthonyV
__________________________
Berichten: 10
Lid geworden op: 27 sep 2019, 14:44

Delibiratiecommisie

Bericht door AnthonyV »

Ik had een vraagje ivm de uitslag van mijn selectie voor het basiskader.

Begin september ben ik voor de commissie verschenen en heb vandaag mijn resultaten in de bus ontvangen. Het moraliteitsonderzoek is wel pas afgerond geweest, 5 dagen geleden en er werd mer gezegd dat deze vandaag pas opgestuurd zouden worden omdat de korpschef niet aanwezig was. Hij zei me trouwens dat het onderzoek zeer gunstig was.

Toen ik mijn resultaten bekeek, zag ik dat ik niet geslaagd was, maar vind mijn resultaten niet zo slecht. (3,5,5,4,4,4,3,3,7,7)


Nu was mijn vraag... de delibiratiecommissie had nog niet het resultaat van mijn antecedentenonderzoek gekregen, hoe kunnen ze me dan al delibereren? Op het puntje integriteit heb ik een ‘3’ . Volgens mij kan het moraliteitsonderzoek hier toch nog wat in meespelen als je het mij vraagt? Ook heb ik gelezen op het forum dat je in totaal maximum 3 scores lager dan 4 mag hebben en geen 1. Zou ik hiervoor in beroep kunnen gaan of iemand kunnen aanspreken?

Mitchell1
__________________________
Berichten: 73
Lid geworden op: 11 jul 2017, 21:30
Locatie: Staden

Re: Delibiratiecommisie

Bericht door Mitchell1 »

Beste

Je mag maximum 1 score van 3 hebben hoor.
De ene competentie weegt zwaarder door dan de andere.
Voor integriteit een score van 3 is bijvoorbeeld ook niet geslaagd.

Groeten
Geslaagd voor de selectieprocedure AINP.
Start opleiding 2 juni 2020. WPS

Happy are those who dream dreams and are ready to pay the price to make them come true

AnthonyV
__________________________
Berichten: 10
Lid geworden op: 27 sep 2019, 14:44

Re: Delibiratiecommisie

Bericht door AnthonyV »

En van waar haal je deze informatie precies? Voor integriteit kan je naar mijn mening ook een deel uithalen uit het moraliteitsonderzoek...

Plaats reactie