Selectieproeven

Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.
Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Plaats reactie
CédricL
Nieuw op 't forum
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 jul 2020, 13:33

Selectieproeven

Bericht door CédricL »

Hallo iedereen,

Ik heb 3 jaar geleden meegedaan aan de selectieproeven om inspecteur te kunnen worden. Bij de eerste proeven was ik enkel niet geslaagd voor het verslag bij de video. Als ik nu opnieuw deelneem aan deze proeven krijg ik dan een vrijstelling voor de proeven waar ik al op geslaagd was of moet ik deze dan ook opnieuw meedoen aangezien deze bij dezelfde 'fase' behoren?

Nu ik hier toch ben: iemand nog tips voor het verslag te schrijven?

Alvast bedankt
Jens
Moderator
Berichten: 630
Lid geworden op: 30 mei 2010, 12:57

Re: Selectieproeven

Bericht door Jens »

U dient de volledige cognitieve test opnieuw af te leggen.
Inspecteur van politie
Plaats reactie