Privacy Databanken
Heb je een vraag die je nergens anders kwijt kunt, dan kun je die hier stellen. Let er op: er zal streng gemodereerd worden om flames te voorkomen.

1 bericht   •   Pagina 1 van 1
Ellen89
Nieuw op 't forum
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 feb 2018, 01:57

Privacy Databanken

door Ellen89 » 12 feb 2018, 02:09

Beste,

Vandaag rond 11:00 begingen mijn ouders een verkeersovertreding (fout parkeren) op de parking van de lokale supermarkt.
Na het winkelen sprak een man ons aan dat we verkeerd geparkeerd stonden. We vroegen of de man een politieagent was en hij zei van niet. Er is geen vaststelling door een politieagent of parkeerwachter geweest, we hebben enkel deze man gesproken.
In de namiddag rond 14:00 belt de politie op onze huistelefoon (vaste lijn) dat de man melding had gedaan van het fout parkeren.
Wij waren erg verbaasd dat de politie onze gegevens uit de DIV Databank gebruikt heeft om ons te informeren over de melding. Mijn ouders kregen vragen waarom ze verkeerd geparkeerd stonden en die werden door de agente afgedaan als excuses. We begrijpen nog altijd niet goed waarom de politie ons gecontacteerd heeft, als ze enkel een genoteerde nummerplaat hebben en een verklaring van een niet-bevoegde burger.
Misschien kunnen jullie me vertellen of deze agente de procedures heeft gevolgd en waarom we een raar telefoontje kregen op een zondagnamiddag?

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google Adsense [Bot] en 7 gasten

Forumregels

Forumregels
Afbeelding

- In dit forum kunnen vragen gesteld worden aangaande het politiegebeuren
- We willen iedereen er op wijzen dat je de antwoorden moet aftoetsen aan diegene die ze beantwoord heeft. Bij iedereen kun je onder de forumnaam zien of het iemand van de politie is, een aspirant of een gewone forumbezoeker. Wees u ervan bewust dat sommigen antwoorden posten die gissingen, veronderstellingen of gewoonweg fout zijn.
- Het forumbeheer probeert te filteren, maar dat is niet altijd eenvoudig.

Wie een vraag heeft gesteld, kan daar op antwoorden, zonder onze tussenkomst. Omdat sommigen door het bos de bomen niet meer zagen, werd beslist dat voor de rest enkel nog gebruikers met minstens de status 'aspirant' kunnen antwoorden op de vragen. Wil je nu echt iets kwijt en kun je dit niet wegens je status, gebruik dan het 'uitroepteken' bij de posting. Dan stuur je een bericht naar het forumbeheer en kunnen we het bericht er bij plaatsen als dit echt wereldschokkend zou blijken :-D Dit moet de uitzondering zijn.

Nog een belangrijk punt voor onze gebruikers: geef enkel een antwoord op een vraag wanneer je het antwoord WEET. Aan gissingen en veronderstellingen heeft niemand iets.
Wanneer we merken dat er antwoorden worden geplaatst bij een vraag die niks meebrengen aan de oplossing van die vraag, worden die verwijderd en kan de poster een waarschuwing oplopen.
Het is momenteel 22 jan 2019, 14:51