Wachten op uitnodiging

Forumregels
Afbeelding
Plaats reactie
Benjaminvds
Nieuw op 't forum
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 okt 2020, 06:11

Wachten op uitnodiging

Bericht door Benjaminvds »

Hey, Iemand ook recent geslaagd in zijn sportproef en aan het wachten op de uitnodiging voor persoonlijkheidsproeven? Ik heb op 22/10 deelgenomen aan de sportproef en was geslaagd.
EmelyV
Nieuw op 't forum
Berichten: 1
Lid geworden op: 30 nov 2020, 13:46

Re: Wachten op uitnodiging

Bericht door EmelyV »

Ik heb op 21/10 deelgenomen en ben ook aan het wachten. :)
kortrijk93
Nieuw op 't forum
Berichten: 2
Lid geworden op: 06 nov 2019, 17:33

Re: Wachten op uitnodiging

Bericht door kortrijk93 »

Ik ben nu 13 maanden ingeschreven. Ik moest midden maart de proeven afleggen, maar vanwege corona werd alles geannuleerd. In juni heb ik de cognitieve proeven gedaan en in augustus de fysieke proef. Al maanden ben ik aan het wachten en ik heb al tientallen e-mails gestuurd. ik heb daarnet nog eens gebeld en er werd me verteld dat de proeven voor politie-inspecteur pas vanaf februari weer doorgaan en dat er een lange wachtlijst is.

Dit is gewoon onbegrijpelijk, en ik ben zeker niet de enige die al een jaar ingeschreven is en nog niet aan de helft van het traject is.
Angieangs
Nieuw op 't forum
Berichten: 7
Lid geworden op: 30 jul 2020, 20:04

Re: Wachten op uitnodiging

Bericht door Angieangs »

Ik ben in oktober dit jaar gestart aan de wps, mijn procedure heeft zoeen 15 maanden in beslag genomen. Kzou zeggen heb geduld want er is idd een enorme vertraging door de corona, en dit is niet echt de schuld van de politie zelf. Heb geduld, het loont als be mag starten.
Plaats reactie